150-vuotias Siikainen oli ryijynäyttelyllään trendien harjalla

Toripäivänä pääsi pakohuoneeseen ja ryijynäyttelyyn

Ryijyharrastaja Taina Niemi kertoi näyttelyssä ryijyistä, niiden valmistuksesta sekä kuvioista.

Siikaislaisella sisulla järjestettiin Siikaisten päivä viime lauantaina koronakurimuksesta huolimatta. Kaiken kansan toripäivä levittäytyi koulun pihaan, ja näytteilleasettajia sekä torimyyjiä oli kuin isommassakin toritapahtumassa. Leppoisan tunnelman siivittämänä julkaistiin myös kuluvan vuoden ja myös edellisen vuoden Siikaisten Sisupussit. Sisupussi-arvonimellä palkittiin Keijo Silvola ja Arja Lehtinen. Molemmat ovat ahkeria talkootyöntekijöitä ja haluavat kehittää kunnan tapahtumia sekä olla rakentamassa uutta historiaa 150-vuotiaan kunnan historiaan.

Lisäksi toritapahtumassa palkittiin parin viime vuoden yrityksinä Sauplast sekä Ravintorengas. Sisupusseja ja yrityksiä palkittiin kaksi, sillä viime vuoden palkinnot annettiin vasta tänä vuonna.

Liikuntasalissa ihastutti ryijynäyttely ja nuorten osaamista sai ihailla pikapakohuoneessa, jonka nuoret olivat ideoideen Siikaisten päivän iloksi.

Kirsi, Essi ja Jari Valli tunnistivat lintuja Johanna Inomaan ja Outi Salventerä kojulla.
Pirkko Aho oli ideoinut suositun ryijynäyttelyn.
Siikaisten päivänä palkittiin kaksi Sisupussia: tänä vuonna palkinnon sai Keijo Silvola, palkinnon vastaanotti Pirkko Silvola. Viime vuonna palkinto myönnettiin Arja Lehtiselle.
Jan Heikkilä ja Marika Rantala löysivät torikojulta sisutusta puutarhaan.