Ahlaislaiset keräsivät adressin rantatien puolesta

Ilari ja Oskari Tammisto asuvat ja pyöräilevät usein Merikarvian rantatietä pitkin. Myös lapset kokevat tien vaaralliseksi.

Ahlaisten asukkaat, mökkeilijät ja yrittäjät keräsivät elokuun lopulla kansalaisadressin koskien Merikarvian rantatien huonoa kuntoa. Adressiin tuli yhden viikon aikana 291 allekirjoitusta, joista erilaisia elinkeinonharjoittajia oli 20.

Adressin tekstissä vaaditaan Merikarvian rantatien pikaista kunnostamista. Tien vaikutuspiirissä liikkuvat ihmiset ovat täysin kyllästyneitä tien huonoon, jopa vaaralliseen kuntoon. Adressin lisäksi allekirjoittaneet ovat esittäneet arvion tien kunnosta Varsinais-Suomen ELY-keskuksen virkamiehille. 

– Yksikään ihminen ei kieltäytynyt allekirjoittamasta ja nimiä olisi tullut enemmänkin. Tilanteen kohtuuttomuus on kaikille selvää, Riina Tammisto painottaa.

Tammisto asuu itse Rantatien varressa perheensä kanssa, johon kuuluvat 6- ja 8-vuotiaat pojat. Tien huono kunto on aiheuttanut useita vaaratilanteita niin autoilijoille, pyöräilijöille kuin jalankulkijoillekin.