
André Fabig valmistui Winnovasta lähiesimieheksi tammikuussa. Hän on työskennellyt Ahlströmin ruukeilla keittiömestarina kuusi vuotta ja hänellä on kertynyt 24 vuoden kokemus ravintola-alalta.
– On hienoa, että minun työnantajani mahdollisti esimieskoulutuksen. Opiskeluaika oli haastavaa, mutta mielenkiintoista. On ollut antoisaa tuoda käytäntöön oppimiani asioita, Fabig pohtii.
Aikuisopiskelu on lähtökohtaisesti oman ammattiosaamisen kehittämistä. Lähijaksoja koulutuksessa oli kahden ja puolen vuoden aikana yhteensä kahdeksan.
– Meidän ryhmässä opiskeli ihmisiä ympäri Satakuntaa eri aloilta. Johtaminenhan on kaikilla aloilla samanlaista, Fabig pohtii.
Antoisimmaksi opiskelussa Fabig koki opiskelukavereiltaan saadun tuen ja yhteistyön. Opiskelu ei ollut luokassa puurtamista vaan leirikeskuksissa vietettyjä lähiopiskelujaksoja. Harjoitustehtävät tehtiin omalle työpaikalle.