Epäilty väkivaltarikos teräaseella Pomarkussa

Pomarkussa tapahtui 12. tammikuuta epäilty väkivaltarikos, jossa mies on saanut vammoja ylävartaloon todennäköisesti teräaseesta.

Sivullinen ilmoitti hätäkeskukseen eilen 12.1. naisesta, jonka oli tavannut Pomarkussa kello 16 jälkeen tieltä kulkemassa kylpytakkiin pukeutuneena.

Sivullinen oli pysäyttänyt autonsa ja puhuttanut naista, joka oli kertonut, että tarvitaan ambulanssia. Hätäkeskus oli lähettänyt paikalle ambulanssin ja poliisin, jolloin selvisi, että naisen asunnossa oli verinen mies, jolla todennäköisesti teräaseen aiheuttamia vammoja ylävartalossa.

Alustavassa puhutuksessa selvisi, että kyseessä on pariskunta. Mies kuljetettiin saamaan hoitoa, hänen vammansa ovat vakavat mutta välitöntä hengenvaaraa ei tämänhetkisen tiedon mukaan ole. Tekopaikalta ja sen läheisyydestä otettiin kiinni kaksi henkilöä epäiltynä tekoon, jota tutkitaan tällä hetkellä nimikkeellä tapon yritys.

Poliisi on aloittanut osallisten kuulemisen, mutta tapahtumien tarkka kulku on vielä tässä vaiheessa esitutkintaa epäselvää. Myöskään tekovälineestä ei vielä ole varmuutta, poliisi selvittää sitä sekä taktisen että teknisen tutkinnan avulla. 

Poliisi tiedottaa asiasta lisää aikaisintaan ensi viikon aikana.