Etsinnässä seuraa kaipaava paikallinen vanhus ja seuralaiseksi haluava eläkeläinen

– Olisi upeaa, jos kummivanhus ja ystäväseuraksi ryhtyvä eläkeikäinen olisivat joskus jopa työskennelleet Ahlströmillä. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista vaan pääasia on, että joku vanhus saa kaipaamaansa seuraa, toteaa A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n henkilöstöjohtaja Outi Kaivo-oja.

A. Ahlström Kiinteistöt Oy on liittynyt Seurana Oy:n kummiyritysten joukkoon. Seurana Oy on valtakunnallinen, Suomen ensimmäinen vanhusseurapalveluyhdistys, joka tarjoaa vanhuksille säännöllistä vertaistuellista ystäväseuraa kotiin tai hoivakotiin.

Seuralaiset viettävät aikaa vanhuksen kanssa, juttelevat, kahvittelevat, ulkoilevat, hoitavat apteekki- ja kauppa-asioita, katselevat valokuvia, leipovat ja laulavat – tekevät kaikkea, mikä tuo iloa vanhusläheiselle ja helpottaa samalla omaisten arkea.

A. Ahlströmin kiinteistöt mahdollistaa omalle kummivanhukselleen säännöllistä eläkeikäistä seuraa vuoden ajan ja työllistää samalla paikallisen eläkeikäisen merkityksellisen työn pariin. Etsinnässä onkin nyt sekä paikallinen kummivanhus että paikallinen eläkeikäinen, joka voisi toimia vanhuksen seurana.

Lue koko juttu 9.6. paperilehdestä.

  Jaa: