Harrasteautojen kokoontuminen Pomarkussa

Risto Närvä ja Sami Pakkala sekä Pirjo Schulze järjestävät harrasteautotapahtuman Pomarkussa lauantaina 29. huhtikuuta.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Pomarkku Kruising kokoaa harrasteautoharrastajia ja niistä kiinnostunutta yleisöä Pomarkun Monitoimihallin pihamaalle 29. huhtikuuta. Pomarkkulaisen Pirjo Schulze oli haudutellut ideaa pomarkkulaisesta harrasteajoneuvotapahtumasta jo pitkään, ja tuli puhuneeksi siitä Sami Pakkalan ja Risto Närvän kanssa. Miehet innostuivat ideasta ja siitä se sitten lähti.
– Tapahtuma alkaa kello 13, jolloin ajoneuvot kokoontuvat Monarin pihaan. Kello 14 starttaa ajelu: Monarilta lähdetään Vanhatietä Katajamäkeen päin ja Katajamäestä käännytään valtatie 23, ja ajetaan Honkakoskelle Pakonille asti ja siitä käännytään Honkakosken kylätielle. Honkakoskentieltä käännytään takaisin Valtatielle ja ajetaan Pomarkun ohi Kettumäkeen saakka, josta letka kääntyy takaisin kylän keskustaa kohti, Sami Pakkala kertoo.
Reitillä on pituutta noin 25 kilometriä ja ajelun jälkeen autot ryhmittyvät takaisin monitoimihallin pihaan ja niihin voi käydä tutustumassa kello 16 saakka, jolloin tapahtuma päättyy.

  Jaa: