Jari Rantala on Pomarkun uusi kunnanjohtaja

Pomarkun kunnanvaltuusto päätti tänään torstaina kokouksessaan yksimielisesti valita Pomarkun kunnanjohtajan toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.6.2020 alkaen yleisesikuntaupseeri Jari Rantalan.

– Suoritusorientoituneena ryhdyin jo miettimään, mihin kaikkeen ehdin perehtyä ennen 16. maaliskuuta ja olenkin jo alustavasti sopinut päivistä ennen sitä. Sitten mietin sitä, miten pystyisin edistämään yritysten saamista Pomarkun uudelle teollisuusalueelle. Miten ryhdyn ajamaan Pomarkkua tunnetuksi mediassa, kuinka toimia aktiivisesti somessa. Kuinka tutustun luottamushenkilöihin, yrittäjiin, henkilöstöön ja kuntalaisiin, Rantala toteaa valinnan varmistuttua.

Rantalan on määrä aloittaa viransijaisena 16. maaliskuuta, jolloin nykyinen kunnanjohtaja Eero Mattsson jää vuosilomalle.

– Tietysti olen iloinen valinnastani, mutta samalla myös nöyrä luottamuksen suhteen. Odotan innolla uutta tehtävää, valmiina tekemään parhaani. Eläkkeelle jäävän kyläpäällikkö Mattsonin jälkeen on haastavaa ottaa tehtävä vastaan, mutta uskon vahvasti yhteistyön kaikkien kanssa onnistuvan. Olen iloinen, innostunut, valmis ja täynnä tahtoa tehdä parhaani sekä valmis kovaan työhön.

Kunnanvaltuusto ei valinnut ketään hakijoista Rantalan kieltäytymisen varalle. Hakijoita Pomarkun kunnanjohtajaksi oli 20, joista kuusi valittiin haastatteluun. Haastattelusta kolme kävi soveltuvuusarvioinnissa.

Jari Rantala on kotoisin Siikaisten Leväsjoelta ja käynyt lukion Pomarkussa. Hän on asettumassa asumaan Pomarkkuun, tällä hetkellä hän asuu Hämeenlinnassa. Rantala on poliittisesti sitoutumaton.

  Jaa: