Keväthupaelmassa kuullaan laulua ja soittoa

TImo Ollila, Antti Pelkonen, taustalla Juha Ylitalo, Kai Ylitalo, Antti Korpunen, Terho Latva ja Tapio Lindroos harjoittelivat esiintymistään varten.

Annina Ruokoski

Noormarkun Mieslaulajat on viimein pääsyt harjoittelemaan koronakurimuksen jälkeen ja mieli tekee lavalle ja esiintymään. Niinpä laulu- ja soitinryhmäksi itseään kutsuva kokoonpano kutsuukin kaikkia Myllykartanoon kuuntelemaan iloista laulua ja soittoa sunnuntaina 23. huhtikuuta kello 16.
– Emme ole niin sanotusti perinteinen mieskuoro, sillä meitä on vain yhdeksän. Sen sijaan olemme ottaneet mukaan soittimet, joku soittaa kontrabassoa, joku haitaria ja joku esimerkiksi huuliharppua.
Tätä iloittelua on luvassa Keväthupaelmassa, jonka ohjelmiston on koonnut Juha Ylitalo, joka myös nykyisin toimii kuoroharrastuksen ohjaajana. Kevätkonsertissa kuullaan monenlaisia lauluja Juicen älykkäistä sanoituksista aina, perinteisempiin huumoriralleihin ja onpa joukossa myös yksi täysin uusi teos, nimittäin kuoro-ohjaaja Juha Ylitalon säveltämä ja sanoittama kappale nimeltään Koronan kouristus. Kappale kertoo todellisin sanoin ja tuntein sen, miten säveltäjä ja sanoittaja tunsi sairastuessaan ja koki myös sen jälkeen.

  Jaa: