Kirkkokallion frisbeegolfratahankkeessa ei vielä anneta periksi

Noormarkun-Finpyyn kyläyhdistys toivoo, että Kirkkokallion fresbeegolfratahankkeessa päästäisiin vielä kaikkia osapuolia tyydyttävään ratkaisuun. Kuva on Pomarkun frisbeeradalta.

Noormarkun-Finpyyn kyläyhdistys keskusteli vastatuuleen joutuneesta Kirkkokallion frisbeegolfratahankkeesta vuosikokouksessaan 8. huhtikuuta. 

Kyläyhdistys lähti alunperin viemään hanketta eteenpäin vastaanotettuaan adressin, jossa rataa toivottiin. Aluksi ajatus Kirkkokallion virkistysalueelle perustettavasta frisbeegolfradasta sai Porin kaupungin virkamiehiltä myönteisen vastaanoton, mutta myöhemmin kanta muuttui. Kyläyhdistys on kahteen otteeseen saanut kaupungin puolelta kielteisen vastauksen, jonka perusteluna on se, että rataa ei olisi mahdollista rakentaa riittävän turvalliseksi muiden alueen käyttäjien kannalta. Ongelmana virkamiesten mukaan on se, että kaupungin omistama metsäinen ala, jonne rataa on ajateltu, on liian ahdas.

Kokouksessa keskustelun henki oli kuitenkin se, että vielä ei anneta periksi, vaan pyritään edelleen neuvottelemaan kaupungin edustajien kanssa kaikkia tyydyttävästä ratkaisusta.

Lue lisää torstain 15.4. Uutisluotsista.