Koronamassarokotuksia Noormarkun terveysasemalla

Noormarkun terveysasemalla annetaan koronarokotuksia ilman ajanvarausta keskiviikkona 24. elokuuta kello 16–20. Massarokotusilta järjestetään myös Merikarvian terveysasemalla 18. elokuuta kello 16–20.

Kummassakin tilaisuudessa rokotetaan THL:n antamien, rokotushetkellä voimassa olevien ohjeiden mukaisesti. Molemmissa tilaisuuksissa rokotetaan myös 60 vuotta täyttäneitä ja sitä vanhempia henkilöitä, jotka eivät kuulu lääketieteellisiin riskiryhmiin. Koska tilaisuudet järjestetään ilman ajanvarausta, tulee varautua odottamaan vuoroaan.

Koronarokotuksia saa ajanvarauksella perusturvan alueella tällä hetkellä Itä-Porin lähipalvelukeskuksessa sekä sote-keskus Cottonissa. Ajan koronarokotukselle voi varata koronarokotusten ajanvarauspuhelimesta puh. 02 623 4360. Puhelin on avoinna ma-to klo 8-16 ja pe klo 8-14.

Neljänsiä rokoteannoksia tarjotaan tällä hetkellä portaittain alkaen henkilöistä, joilla on suurin lääketieteellinen riski vakavalle koronataudille. Katso alta rokotusjärjestys ja perusturvan aikataulu:

1.      70–79-vuotiaat, jotka eivät kuulu lääketieteellisiin riskiryhmiin

2.      18–69-vuotiaat lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluvat

3.      60–69-vuotiaat, jotka eivät kuulu lääketieteellisiin riskiryhmiin, rokotusten alkamisesta tiedotetaan viikon 32 aikana. Tämän ikäryhmän rokottaminen voidaan aloittaa, kun sähköinen ajanvaraus saadaan otettua käyttöön.

Neljäs rokoteannos voidaan antaa, kun kolmannesta annoksesta on kulunut vähintään kolme kuukautta. 

Sairastettu koronatauti vastaa yhtä rokoteannosta. Jos on saanut kolme rokoteannosta ja sairastanut koronan, ei tarvitse nyt tehosteannosta.

  Jaa: