Koronarajoitukset muuttavat Siikaisten Päivien ohjelmistoa

Iltakonsertti jää pois, Frans Harju esiintyy iltapäivän toritapahtumassa

Siikaisten Päivää vietetään lauantaina 14. elokuuta  kello 10-15 Siikaisten yhtenäiskoulun alueella. Koronarajoitusten takia illan konsertti on peruutettu, mutta pääesiintyjä Frans Harju esiintyy päivän toritapahtumassa kello 14. 

Perjantai-illan Hirvijärven siltatanssit on niin ikään peruutettu ja Nuorisoseurantalolle suunniteltu Miina ja Manu -näytelmä siirretty lauantailta myöhempään ajankohtaan syksyllä. 

Toritapahtumassa ovat esillä muun muassa  Siikaisten kädentaidot ja luonto, erityisesti linnut. Ohjelmaa on myös lapsille ja nuorille. Puolilta päivin julkistetaan kahden vuoden Sisupussit ja Vuoden siikaislainen yritys. 

Tapahtumassa on hyvät olosuhteet turvavälien toteutumiseen. Tapahtumassa noudatetaan tehostettua hygieniaohjeistusta. Tapahtumakävijöille suositellaan THL:n ohjeistuksen mukaisesti käytettäväksi kasvomaskia, vaikka olisikin täysin rokotettu.

Tapahtuma on osa Siikaisten 150-vuotis juhlavuoden tapahtumia. Tapahtuman järjestää Siikaisten Yrittäjät ry yhdessä Siikaisten yhdistysverkoston ja kunnan kanssa.

Siikaisten Päivät toteutetaan päivällä pidettävän torijuhlan merkeissä. Kuva Siikainen Summer -tapahtumasta 2019.