Koronatilanne Noormarkun vuodeosastolla ja kotiin kuntoutusyksikössä taittumassa

Noormarkussa vuodeosastolla ja kotiin kuntoutusyksikössä on eristyksissä tällä hetkellä 15 potilasta ja karanteenissa kuusi. Henkilökunnasta koronapositiivisia on yhteensä 11. Heistä rokotettuja on neljä ja lopuilla on puutteellinen tai ei ollenkaan rokotussuojaa. Tilanne Noormarkussa on rauhoittumaan päin, muttei vielä ohitse. Noormarkussa viimeiset karanteenit päättyvät ensi viikolla useampana eri päivänä.

Ulvilan vuodeosastolla oli tänään kaksi positiivista potilasta ja 14 karanteenissa. Tänään on karanteenien viimeinen päivä. Positiiviset kaksi potilasta siirtyvät Porin Maantiekadulle ja karanteenissa olevat vapautuvat negatiivisen testin myötä. Siivouksen jälkeen Ulvilaan otetaan porrastetusti uusia potilaita ja vierailut ovat mahdollisia huomisesta 12.11. alkaen.

Porin perusturvan koronakohorttiosastolla Maantiekadulla on tänään 12 positiivista potilasta, joista 7 on aiemmin tiedotettuun Attendo Kuninkaanhaan tapaukseen liittyviä.

Henkilökunnan tilanne karanteenin suhteen on arvioitu erikseen. Työntekijöiden rokotussuoja on yksilöllisesti tarkastettu tartunnanjäljityksen yhteydessä ja puutteellisen rokotussarjan omaavat henkilökunnan edustajat on asetettu karanteeniin. Jokaisen sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla työskentelevän henkilön tulisi hoitaa rokotesuojansa kuntoon.

  Jaa: