Kuumien aaltojen esitykset jatkuvat

Sari Hellman ja Teresa Kaaresmaa palaavat koronatauon jälkeen innoissaan Nokun näyttämölle ja jatkavat Kuumia aaltoja -esitystään. Kahden naisen hulvaton komedia tarjoaa vauhtia, hyvää mieltä ja tuttua iskelmämusiikkia.

– Ehdimme viime marraskuun lopulla viedä läpi seitsemän näytöstä ennen kuin korona keskeytti kaiken. Nyt luvassa on viisi esitystä ja sen jälkeen katsomme, mikä on tilanne. 

– Tämä esitys on siitä hyvä, että sen saa nopeasti esitysvalmiiksi, ohjaaja Kimmo Salonen summaa.

– Ihanaa päästä taas yleisön eteen. Tuntuu, että esityksemme on tauon aikana vielä jalostunut ja siihen on löytynyt uusia nyansseja, Teresa ja Sari miettivät.

Anne Prokofjeffin kirjoittama Kuumia aaltoja tuo lavalle kaksi keski-ikäistä naista, jotka kohtaavat sattumalta karaokebaarissa. Kaksi erilaista Annea alkaa keskustella aikuisen naisen elämästä ja tietysti innostuvat myös laulamaan yhdessä.

– Esitys on interaktiivinen eli yleisö istuu kanssamme karaokebaarissa ja voi laulaa ja tanssiakin, jos siltä tuntuu. Baarissa vedetään tuttuja karaokebiisejä, kuten  esimerkiksi Aikuinenn nainen, Supernaisia ja Sinun vuorosi loistaa.

Kuumien aaltojen esitykset ovat Noormarkun Myllykartanon salissa tiistaina 8.6., torstaina 10.6., tiistaina 15.6., keskiviikkona 16.6. ja torstaina 17.6. kello 19. Yhteen esitykseen voidaan ottaa noin 30 henkeä turvavälit huomioiden. 

Lue koko juttu 3.6. Uutisluotsista.

Teresa Kaaresmaa ja Sari Hellman ovat innoissaan päästessään jälleen lavalle yleisön eteen.