Lähdekorpi tuplasti hopealle

M sarjan mitalistit: Heikki Lähdekorpi, Tomi-Pekka Heikkilä ja Niklas Hyvärinen. Kuva Ampumaurheiluliitto

Liikkuvan maalin SM-kilpailuissa söörmarkkulainen Heikki Lähdekorpi sijoittui miesten sarjassa toiseksi tuloksella 384 10m sekajuoksussa. Satakunnan Ampujia edustava Lähdekorpi jäi  voittajasta, Kymppi 64:n Tomi Pekka Heikkilästä kolme pistettä. Pronssimitalista käytiin uusinta kun, järjestävän seuran Topi Hulkkonen ja Niklas Hyvärinen (RS) ampuivat tuloksen 379. Uusinnassa voiton ja pronssin lopulta nappasi Hulkkonen pistein 20-18.

Ida Heikkilä (Kymppi 64) oli huippuvireessä ja ampui hurjan tuloksen N18-sarjassa. Heikkilä ampui taululle lukemat 379, joka on N, N20 ja N18 sarjoissa uusi Suomen ennätys. Heikkilä nappasi naisten sarjan ennätyksen nyt kokonaan omiin nimiinsä. Marika Karisjoen ja Ida Heikkilän nimissä ollut Suomen ennätys 376 parani kolmella pisteellä.

Liikkuvan maalin SM-kilpailujen normaalijuoksuilla nähtiin jo peruskilpailussa kovia tuloksia. Tomi-Pekka Heikkilä (Kymppi 64) ampui taululle lukemat 581 ja lähti sillä mitaliotteluihin sijalta yksi. Heti pisteen perässä oli Heikki Lähdekorpi (SA) tuloksellaan 580. Kolmantena mitaliotteluihin selviytyi Markku Jetsonen (KAMS) pistein 563 ja neljäntenä Niklas Hyvärinen (RS) tuloksella 559.

Heikkilä ja Lähdekorpi jatkoivat mitaliotteluiden välierissä tarkkoina ja etenivät voitokkaasti kultaotteluun. Kultaottelun voittoon ja Suomen mestaruuteen  ampui lopulta Tomi-Pekka Heikkilä voittaen Heikki Lähdekorven pistein 6-3. Lähdekorvelle hopeaa ja pronssiottelun voittajalle Niklas Hyväriselle pronssia.