Lavian pankin remontti parantaa asiakaspalvelua

Lavian pankki palveli myös korona-aikana päivittäin. Paula Linjalahti, Mirva Sillanpää, Elina Kuusiranta ja Mika Mäenpää ovat tyytyväisiä, kun saavat syksyllä uudet tilat käyttöön.

Lavian pankin tilat uudistetaan nykyaikaisemmiksi remontilla, joka alkaa heinäkuun 20. päivä. Pankki palvelee remontin ajan viereisessä kokoustilassa, johon on oma sisäänkäyntinsä.

– Jonkin verran remontista saattaa tulla häiriötä, mutta muuten remontti ei asiakkaille näy. Palvelut ja aukioloajat jatkuvat samaan vanhaan tapaan, kertoo Lavian POP Pankin toimitusjohtaja Mika Mäenpää.

Remontissa pankin toimitilat uusitaan lattiasta kattoon. Edellisestä remontista on vierähtänyt 20 vuotta. Toimitilojen uudistaminen piti toteuttaa jo keväällä, mutta korona lykkäsi aloitusajankohtaa. Remontti parantaa pankin asiakaspalvelua entisestään. 

– Tilat ja tekniikka eivät ole vastanneet nykypäivän vaatimuksiin. Saamme remontin myötä erilliset neuvotteluhuoneet, joissa voi käydä rauhassa neuvotteluita asiakkaiden kanssa, Mäenpää pohtii.