Mhy:n Noormarkun toimipiste suljetaan

Metsähoitoyhdistyksen Noormarkun toimitalo on myyty, ja toiminta lopetetaan vuoden vaihteen tienoilla. Kuva ja teksti: Tapio Vallin

Satakunnan metsähoitoyhdistyksen Noormarkun toimipiste suljetaan vuoden loppuun mennessä, ja toiminnat siirretään Poriin. Vanhan Vaasantien varressa oleva Mhy:n talo on myyty yksityiselle ostajalle.

Satakunnan Metsänhoitoyhdistyksen toiminnanjohtajan Olli Mäen mukaan Noormarkun toimipisteen sulkeminen perustuu yhdistyksen hallituksen hyväksymään strategiaan. Sen mukaan yhdistyksen toimipisteverkkoa supistetaan, ja toimipisteitä on suljettu myös muualta alueelta.

– Kauppa talosta on periaatteessa jo tehty, ja se kauppakirjojen allekirjoitusta vaille valmis. Toiminnat siirretään Poriin Yrjönkatu 2:een, joka sekin tila on myynnissä ja haemme uutta paremmin tarkoitukseen sopivaa vuokratilaa, Mäki sanoo.

Mhy:n Noormarkun talo on ollut myynnissä Etuovi.com:ssa, ja sen pyyntihinta oli 50 000 euroa. Noormarkun toimipisteellä työskennellyt metsäasiantuntija Timo Väisänen sanoo, ettei palvelu Noormarkussa suinkaan heikkene, vaikka toimipiste häviää.