Pääsiäisturnauksesta jaettu pronssi Koitolle

Ylärivissä valmentaja Jani Hietikko, Niklas Jaakkola, Lenni Suonperä, Topias Niemi, Sampo Majander, Luka Pirhonen, Frans Ekberg, Jasper Lehtonen, Antti Isoviita, Joonatan Lehtonen, valmentajat Toni Niemi ja Miikka Pirttinen.
Keskirivissä Jonni Pirttinen, Oiva Salomaa, Teppo Hietikko, Miiro Pyydysmäki, Eliel Lindroos, Joose Rautava ja Arttu Isoviita. Edessä maalivahdit Aaro Honkanen ja Timi Niemi. Kuvaaja Kristian Lindroos.

Kirjoittaja Miia Vikman

Koiton P11-jalkapallojoukkue osallistui viime viikonloppuna Tampereella Ilveksen pääsiäisturnaukseen kahdella pienemmällä joukkueella. 

Valmentajat olivat onnistuneet joukkuejaossa erinomaisesti saaden aikaan kaksi hyvin tasavertaista joukkuetta, tästä lopputuloksena Koitto ja Koitto Black taistelivat turnauksessa jaetulle pronssisijalle. Näin pronssipokaali matkasi Noormarkkuun iloisten ja kaikkensa antaneiden jalkapalloilijoiden mukana. Noormarkussa joukkuetta vastassa oli hurraava vastaanottokomitea joukkuekummin Jaakko Heinon johdolla. 

Koiton P11-jalkapallojoukkueen yhtenä suurena vahvuutena on lujittunut yhteishenki, jonka eteen myös valmentajat ja joukkueen toimihenkilöt ovat tehneet hyvää työtä. 

Valmennus onkin nimennyt joukkueen tärkeimmiksi arvoiksi pelaamisen ilon, hyvän asenteen ja joukkuehengen. Nämä arvot olivat selkeästi näkyvissä Tampereella.

Kuvaaja Aino Hietikko.

Sampo Majander, Luka Pirhonen, Arttu Isoviita, Niklas Jaakkola ja Eliel Lindroos onnittelevat Miiro Pyydysmäkeä loppuminuuteilla tehdystä 3-3 tasoitusmaalista TamU:a vastaan. 

Kuvaaja Aino Hietikko. P11-joukkueen arvoja ovat pelaamisen ilo, hyvä asenne ja joukkuehenki.

Kuvaaja Aino Hietikko. Tampereella tiukkoja pelitilanteita tarjoiltiin aurinkoisessa säässä. Kuvassa Eliel Lindroos, Miiro Pyydysmäki, Joonatan Lehtonen ja taustalla maalivahti Aaro Honkanen tarkkaavaisena. 
Kuvaaja Aino Hietikko.  Koitto Black ja Koitto pelasivat myös vastakkain ottelun, Blackille niukka voitto 1-0. Kuvassa Jonni Pirttinen, Topias Niemi ja taustalla Luka Pirhonen.
Kuvaaja Aino Hietikko.  Koitto Black ja Koitto pelasivat myös vastakkain ottelun, Blackille niukka voitto 1-0. Kuvassa Jasper Lehtonen, Sampo Majander, taustalla Joose Rautava ja Jonni Pirttinen.