Panu Niinin Triumph päätyi Pelle Hermannin käsiin vähän vahingossa

Pelle Hermanni ja Panu Niinin Triumph Spitfire.

Kirjurinluodossa on parisen viikkoa sirkusteltu päivittäin. Luodon keskivaiheille on pystytetty värikäs Sirkus Hepokatti ja kamerat käyvät. Timo Koivusalon Artista filmi kuvaa parhaillaan porilaisen Simo Ojasen luoman, rakastetun Pelle Hermannin ensimmäistä elokuvaa. Pelle Hermannin roolissa on Vesa Vierikko ja hänen äitiään Äityliiniä näyttelee Tuija Piepponen. Tirehtöörinä toimii Hannu-Pekka Björkman ja Pelle Hermannin isää näyttelee Heikki Nousiainen.

Tulevassa elokuvassa on myös noormarkkulaisvahvistuksia, sillä Pelle Hermanni pääsee ajamaan noormarkkulaisen Panu Niinin omistamaa vuoden 1969 Triumph Spitfire. 

– Auto päätyi kuvauksiin vähän vahingossa. Joku elokuvan tekijä bongasi autoni kaupungilla ja tuli kysymään, joutaisiko auto  mukaan elokuvaan. Ja tottahan se onnistui, Panu Niini toteaa. 

Söörmarkkulaisen ratsastustalli Zilpan ponit Cecil ja Lady pääsivät myös esittelemään näyttelijätaitojaan maanantaina kuvauksissa. Ponien kanssa kuvauksissa olivat Minttu ja Viivi Ketola.

– Ladylle tämä on kuin paluu juurille, sillä se on tullut ratsastuskouluun Saksasta sirkuksesta. Sen enempää emme ole harjoitelleet, luotamme, että ponit suoriutuvat tehtävistään intuitiolla, vaikka kyllä ponit vähän tätä tilannetta jännittävätkin, Minttu ja Viivi  Ketola toteavat.