Poliisi löysi huumekasvattamon Pohjois-Satakunnasta

Poliisi ei paljasta, mistä kunnasta kasvattamo löytyi

Poliisi paljasti marraskuun alkupuolella huumausainekasvattamon Pohjois-Satakunnassa. Epäilys huumausaineiden kasvattamisesta syntyi toisen tutkittavan huumausainerikoksen perusteella. 

Poliisin selvitti epäiltyä huumausainerikosta ja huumausaineen käyttörikosta Pohjois-Satakunnassa lokakuun lopussa. Tutkinnan yhteydessä ilmeni, että toisessa Pohjois-Satakunnan alueella olevassa kunnassa kasvatetaan mahdollisesti huumausaineita. Poliisi teki muutamaa päivää myöhemmin kotietsinnän marraskuun alkupuolella ja löysi huumausainekasvattamon. Poliisi takavarikoi marihuanan kuivatettua kukintoa ja marihuanakasveja reilusti yli kilon verran asunnosta ja ulkovarastosta, sekä huumausaineiden käyttövälineitä. Poliisi epäilee kasvattajaa törkeästä huumausainerikoksesta. Asian tutkinta on edelleen kesken, joten poliisi ei voi tiedottaa asiasta enempää.

Poliisi muistuttaa huumausaineiden vaaroista terveydelle ja liikenneturvallisuudelle. Huumausaineisiin kytkeytyy vahvasti myös oheisrikollisuus huumausaineiden ostamisen rahoittamiseksi. Poliisi toivoo kansalaisten välittävän vihjetietoja, mikäli epäillee jonkun käyttävän tai välittävän huumausaineita. Poliisi pyrkii myös ohjaamaan huumausaineiden käyttäjiä hoitoon esitutkinnan yhteydessä.