Pomarkun frisbeegolfrata uudistuu talkoilla – tavoitteena saada viikkokisat käyntiin heinäkuussa

Mika Kytönen kutsuu porukkaa talkoilemaan Pomarkun frisbeegolfradalle. Kesäkuun aikana rata kunnostetaan ja heinäkuussa alkavat viikkokisat.

Noormarkkulaiset Timo ja Mika Kytönen ovat ahertaneet viime päivinä Pomarkun frisbeegolfradalla. Kaksikko, poika ja isä, kuuluvat frisbeegolfseura Mustavaris ry:een. 

– Olemme käyneet tällä heittämässä ja harmitelleet radan heikkoa kuntoa. Rata sinänsä on mielenkiintoinen ja pienellä remontoinnilla siitä saadaan vähän vaativampi ja oiva paikkaa järjestää viikkokisoja oman seuran nimissä. Pomarkun Pyryn kanssa tehdään myös yhteistyötä ja varmaan ensi heittokaudella vielä enemmän kuin tällä kaudella. Ehkäpä Pyryyn luodaan jopa frisbeegolfin alajaosto, miehet miettivät. 

He arvelevat, että uudistuksilla Pomarkun radasta tulee nykyistä noin 25 prosenttia haastavampi. 

– Radan muuttuessa haastavammaksi, tuo se myös kehitystä pelaajille, he toteavat.

Kytösten lisäksi talkooporukkaan mahtuu.

– Laitoimme Aseman pihan ilmoitustaululle tiedotteen, jossa on myös Whatsapp-rinki, johon voi liittyä, mikäli haluaa tulla auttamaan. Tiedotamme sitä kautta, mitä milloinkin tehdään ja milloin talkoot ovat. Tarkoitus on saada hommat tehtyä kesäkuun aikana, he uumoilevat. 

– Tosin radan opastekyltit päästään tilaamaan vasta sitten, kun rata on kunnossa, jotta radat voidaan mitata ja kyltit saadaan ajantasalle, Mika Kytönen sanoo.

Lue koko juttu torstain 16.6. Uutisluotsista.