Pomarkussa kerätään yritysten yhteystietoja

Pomarkun Yrittäjien virkistyspäivässä kisattiin neljässä lajissa, joista yksi oli polkuautolla ajaminen. Polkuauton ratissa Jouni Hovi, taustalla seuraavat Pekka Leveälahti, Ilona Saarinen, Kyllikki Aromaa, Marjo ja Jouni Päiviälä.

– Pomarkun Yrittäjistä, sihteeri Satu Vuorisalo tässä hei, kerään parhaillaan yhteystietoja paikallisen yrittäjäyhdistyksen toimesta yhteiseen tietokantaan. Yhteystietoja käytetään niin yhdistyksen kuin mahdollisesti kunnankin viestintään.

Pomarkkulaiset yrittäjät ja yritykset saavat seuraavan kahden viikon aikana tämänkaltaisen puhelun yrittäjäyhdistyksen sihteeriltä. 

– Olen jo alkuviikolla tehnyt ensimmäiset puhelut ja toivon saavani projektin loppuun kahden viikon aikana, Satu Vuorisalo toteaa.

Yhteystietojen kerääminen on osa kunnan ja yrittäjien yhteistyötä, jota halutaan entisestään tiivistää.

– Varsinkin korona-aikana yrittäjät ovat helposti jääneet painimaan yksin omien ongelmiensa kanssa. Samalla, kun selvittelen yhteystietoja, jutustellaan muutakin ja selviää esimerkiksi se, miten yritys on selvinnyt haastavista ajoista ja pohditaan, miten yrittäjäyhdistykseltä ja kunnalta toivotaan, Vuorisalo toteaa.

Pomarkun Yrittäjät järjesti muutama viikko sitten myös kaikille paikkakunnan yrittäjille seuralaisineen virkistyspäivän, jossa olikin erittäin runsas osanotto.

– Virkistyspäivän tarkoituksena oli tuoda paikkakunnan yrittäjät yhteen ja saada keskustelua ja verkostoitumista aikaan. Lisäksi päivässä käytiin leikkimielisiä kilpailuja, jotta porukat oppisivat tuntemaan toisiaan, Satu Vuorisalo kertoi. 

Lue koko juttu Uutisluotsista 21. lokakuuta.

  Jaa: