Posti muutti apteekista Saleen

Salessa on nyt myös postilokerot, joista paketin voi noutaa koodilla kaupan aukioloaikoina.

Lavian Sale on kokenut miljööuudistuksen, jonka yhteydessä myös Postin palvelut siirtyivät kauppaan. Muutoksen myötä postipalveluiden aukioloajat laajenivat huomattavasti ja paketin voi nyt hakea vaikkapa sunnuntaina illalla. 

– Uutta on myös pakettiautomaatti, jota Laviassa ei ole aikaisemmin ollut. Pakettiautomaatille pääsee kaupan aukioloaikoina, myymäläpäällikkö Tiina Kajan kertoo.

Miljööuudistuksessa kaupan kylmäkalusteet, sisätilat ja julkisivu muuttuivat uuden Sale-konseptin mukaisiksi. 

– Sale-konsepti määrittelee värimaailman ja myymäläjaottelun. Opasteita on enemmän ja tuotteiden löydettävyys on parantunut.

– Valikoimat ovat laajentuneet erityisesti juomissa, pakasteissa ja tuoretuotteissa. Olemme kuunnelleet asiakastoiveita ja valikoimaa on tullut lisää muun muassa leikkeleisiin, makkaroihin ja eläinten ruokiin. Hedelmä-vihannes -osastolle on saatu esimerkiksi fenkolia, munakoisoa, selleriä ja granaattiomenaa.

Uudistuksen myötä Saleen on saatu myös kahvikone, minipikakassa ja pienjakeiden kierrätyspiste. Saleen voi viedä kierrätykseen paristojen lisäksi myös hehkulamput, loisteputket, akut ja pienkodinkoneet, kuten rikkinäiset leivänpaahtimet tai sähkövatkaimet. Myös pullonpalautuskone on uusittu.

Miljööuudistuksen valmistujaisjuhlaa vietetään torstaista alkaen koko viikonlopun.

– Meillä on tarjouksia ja perjantaina on tarjolla glögiä ja pullaa. Perjantaina on paikalla myös S-pankin edustaja. Lisäksi S-mobiiliin on tulossa tarjouskuponkeja, joita voi näyttää kassalla, Tiina Kajan toteaa.