Potkukelkkailijat valtasivat Kirkkokadun

Kelkkailijat lähtivät liikkeelle Johanna Hemmilän johdolla.
Reposaarelainen säveltäjä ja sanoittaja Anne Sandberg teki kelkkatapahtumasta oman biisin Outoi kelkkoi. Kappale ja hauska video löytyvät YouTubesta. Videon on kuvannut Tauno Östervik, Kirsti Hassinen ja Tapio Solala.

Maarit Kautto

REPOSAARI

Reposaarelaisen Kirsti Hassisen idea yhteisestä potkukelkkailusta Kirkkokadulla toteutui yli odotusten. Sana kiersi suusta suuhun ja somessa ja viime lauantaina koulun pihalle kerääntyi melkoinen joukko saarelaisia potkukelkkoineen. Osansa oli varmasti myös upealla ulkoilusäällä, aurinko paistoi ja pakkasta oli kuutisen astetta.

– Täällä Reposaaressa ei paljon tarvita, kun väki lähtee liikkeelle. Nytkin kaikki vanhat kelkat on kaivettu naftaliinista ja niitä on lainattu ja kierrätetty halukkaille, hehkutti innokas potkukelkkailija Pirjo Mäki-Kihniä.

Ideana oli potkutella yhdessä pitkin Kirkkokatua ja ympäri Reposaarta. Ja niin myös tapahtui. Joku laski, että mukana oli ainakin 50 potkukelkkaa, väkeä oli vielä enemmän, sillä osa käveli tai oli kelkan kyydissä.Tämä on mahdollista vain Reposaaressa! Todella hauska tempaus, joka kohottaa saarelaisten yhteishenkeä entisestään.