Pyry hävisi kärkikamppailun tiukasti

Roosa Marjaniemi

Pyry hävisi niukasti kärkikamppailun tiistaina Ikaalisten Tarmoa vastaan.

POMARKKU

Pomarkun Pyryn ja Ikaalisten Tarmon suomensarjan kärkikamppailut täytti Pomarkun katsomot viime tiistaina. Tiukassa kamppailussa jaksot päättyivät Tarmon voitoon (1–5 ja 0–2). Sää suosi sekä pelaajia että katsojia, ja tasainen peli loi otteluun mielenkiintoa entisestään.

Pelinjohtaja Marko Pentikäinen kertoi, että Tarmo oli odotetusti kova vastus, mutta peliin lähdettiin kuitenkin mieli avoimena.

– Ulkopeli toimi ihan ok, mutta meidän sisäpelimme ei toiminut odotetusti, emmekä päässeet kunnolla kentälle, Pentikäinen avaa.

Pentikäisen mukaan pyryläiset odottivat kamppailua ehkä hieman liikaa, joka loi jännitystä pelaamiseen.

– Jos vastustaja havittelee pelaamaan ykköstä, niin se varmasti lisäsi jännitystä, sanoo Pentikäinen.

Peli keräsi lähes 500 katsojaa, joiden joukossa olivat muun muassa Minna Nenonen ja Anja Tuomimäki. He kertoivat käyvänsä ahkerasti Pyryn kotipeleissä. Minna Nenonen tulee mielellään katsomaan pelejä, sillä hänen poikansa Santtu Nenonen edustaa Pyryn joukkueessa. Tänään Santtu oli kuitenkin katsojan roolissa kannustamassa.

– Pojan pelaamisen lisäksi hienoa peleissä on se, että yleisöä on paljon paikalla. Yleisö myös elää pelin mukana ja kannustaa omiaan. Pyryn joukkue antaa aina kaikkensa, kertoo Minna Nenonen.

Myöskin Anja Tuomimäki kertoo elävänsä pelissä mukana ja nauttivansa pesäpallotunnelmasta Pomarkussa.

Pyry pelaa Hyvinkäällä tulevana lauantaina. Seuraavaa kotiottelua saadaan odottaa elokuun alkuun eli 1. elokuuta saakka.

Edellisten pelien tulokset: 

Miehet 8.7. Jokioinen-Pyry 1-2 (8-6, 2-8, 0-1). I Samuli Kankaanpää, II Keijo Koivisto.

Naiset 11.7. Manse PP-Pyry 2-0 (11-2, 4-2).

E-tytöt 6.7. Pyry-KK-V 0-2. 

13.7. Pyry-Fera F2 0-2

F-junnut 13.7. Mailajuniorit–Pyry 2-0