Snallinsillan viereistä puistorantaa loivennetaan ja parannetaan

Satu Kallio ja Cillu käyvät Snällin puistorannalla uimassa usein. – Hienoa, että rantaa loivennetaan ja siihen saadaan hiekkaa, Satu totesi.

Noormarkun Snällinsillan vieressä, Mäntylinnan puolella sijaitsevaa puistorantaa aiotaan parantaa Porin kaupungin toimesta. Infran kunnossapidon yksikön esimies Ismo Ahonen kävi viime viikon torstaina katsastamassa paikkoja Helvi Wallin kutsumana.
– Tämä on viehättävä paikka vehreine puineen ja joki virtaa rauhallisesti. Ranta on melko jyrkkä, joten sitä voitaisiin kaupungin toimesta madaltaa ja tasoittaa ja ehkä saada tähän hieman hiekkaakin. Loivempi ranta helpottaisi paitsi uimarien myös melojien rantaannousua, Ahonen totesi.  

Ahonen lupasi, että rannan parannus tehdään lähiaikoina.

– Meillä on ollut koneet tiukassa, mutta jos saan jostain kaivinkoneyrittäjän, voidaan työt aloittaa mahdollisesti jo viikolla 28.

Ahonen korosti, että Snällinsillan viereinen ranta ei ole kaupungin virallinen uimaranta, vaan sitä kutsutaan puistorannaksi. Näin ollen ranta säilyy edelleen kaikkien käytössä ja siinä voi yhä uittaa myös koiria.

  Jaa: