Suurtapahtuma toi kairilalaiset yhteen

Noora, Tarja ja Julia Rostén sekä Helmi Grönman nauttivat Kairilan kesätapahtuman mukavasta tunnelmasta.
Kairilassa riitti kaiken ikäistä väkeä.

Auton lämpomittari näytti 32 helleastetta, ja aurinko porotti pilvettömältä taivaalta. Kairilan urheilukentällä riitti kuhinaa, kun Kairilan kyläyhdistys järjesti kaikille kairilalaisille ja Kairilasta pois muuttaneille yhteisen kesätapahtuman. Vanhojen ja uusien tuttavien kanssa rupattelun lisäksi osallistujat saattoivat vierailla urheilukentän vieressä sijaitsevissa Kairilan vapaapalokunnan tiloissa tai herkutella kyläyhdistyksen kioskin maukkailla purtavilla.

‒ On ollut mahtavaa nähdä kaiken ikäistä väkeä täällä tänään. Ollaan oltu yllättyneitä ja tyytyväisiä, miten paljon porukkaa on halunnut tulla tervehtimään tuttuja kairilalaisia. Ja koko ajan tulee väkeä lisää, kyläyhdistyksen puheenjohtaja Anitta Lähteenmäki iloitsee ja osoittaa parkkipaikalle, jonne kurvaa uusia autoja.

Erityisen mukavalta yhteen kokoontuminen tuntui koronatauon jälkeen, sillä pariin vuoteen ei vastaavia tapahtumia ole saanut järjestää. Vierailijoita saapui ympäri Suomen iloitsemaan jälleennäkemisen riemusta.

 ‒ Pelailtiin äsken VPK:n tiloissa ilmakiekkoa. Lisäksi ollaan syöty kyläyhdistyksen tekemää jauhelihakeittoa, makkaraa, ostettu arpoja ja seurusteltu tietysti paljon ihmisten kanssa. Yllätyttiin iloisesti, miten paljon täällä on sellaistakin väkeä, jota ei yleensä kyläyhdistyksen tapahtumissa, esimerkiksi joulunavauksissa, näe, Vantaalta saapunut Julia Rostén pohti yhdessä Noora Rosténin, Tarja Rosténin sekä sylissään istuvan lapsen Helmi Grönmanin kanssa.

Lue koko juttu torstain 14.7. Uutisluotsista!