Tarvitsetko toimistotilaa? – Kurrenkulmassa on tarjolla nykyaikaisia ja muunneltavia tiloja

Kurrenkulmassa toimii jo kymmenkunta yritystä. Tomi Lehtonen tarjoaa muunneltavia tiloja yrityksille.

Porin keskustasta Noormarkun kaupunginosaan ajettaessa oikealla puolella tervehtii tiilinen Kurrenkulman kiinteistö, jossa olisi vielä tarjolla muutamia satoja neliöitä toimisto- ja varastotilaa sitä tarvitseville. Kiinteistö oy Porin Kurrenkulmassa toimii parhaillaan kymmenkunta yritystä ja muutamalle yrittäjälle olisi vielä tilaa. 

”Kurrenkulman parkkipaikka on iso ja avara. Lisäksi vapaana olevaa toimisto- ja varastotilaa on helppo muunnella vuokralaisten toiveiden mukaisesti.”

Tomi Lehtonen

– Rakennus on hyvässä kunnossa ja nopeiden liikenneyhteyksinen päässä, Söörmarkun eritasoliittymä osaltaan nopeuttaa kulkua Porin suuntaan. Kurrenkulman parkkipaikka on iso ja avara. Lisäksi vapaana olevaa toimisto- ja varastotilaa on helppo muunnella vuokralaisten toiveiden mukaisesti, kertoo Tomi Lehtonen

Pihassa on kameravalvonta ja kulkeminen sisätiloissa on turvallista, sillä sinne on asennettu liikkeen tunnistavat led-valot. Toisessa kerroksessa sijaitsevat neuvottelutilat keittiöineen ovat talon yritysten käytössä.

– Neuvottelutiloja käyttävät myös yhdistykset ja yritykset. Täällä on järjestetty esimerkiksi yritysten koulutustilaisuuksia.

Myös tontin kulmassa tervehtivät mainoskyltit uusitaan lähiaikoina. 

– Mainoskyltit valaistaan ja päivitetään. Tässä olisi oiva paikka siirtyä yrittäjäksi Kurrenkulmaan, Lehtonen vinkkaa.

Ota pikaisesti yhteyttä 

Tomi Lehtonen, 040 720 7856

  Jaa: