Toimiva johto osti Elebet Oy:n

Tavoitteena kasvattaa toimintaa merkittävästi

Betonielementeillä on kysyntää. Elebet Oy:n toimintaa on tarkoitus kehittää ja palkata lisää työntekijöitä.

Äskettäin perustettu Eleteam Oy on hankkinut omistukseensa 16. heinäkuuta solmitulla kaupalla perinteikkään, pomarkkulaisen elementtivalmistaja Elebet Oy:n koko osakekannan Järvenrannan perheeltä ja heidän yhtiöltään.

Eleteam Oy:n suurimpina omistajina ovat yrityksen toimiva johto Pasi Pentti, Santeri Kause ja Risto Närvä. Vähemmistöosakkaiksi tuli lisäksi johdon ulkopuolisia sijoittajia tukemaan yritystä toiminnan kehittämisessä.

Betonielementtien valmistaja Elebet Oy on toiminut Pomarkussa vuodesta 1974 alkaen. Yritys toimittaa erilaisia betonielementtejä ympäri Suomea niin kerrostaloihin kuin julkiskohteisiin. 

– Tälläkin hetkellä betonielementtejä menee useampaan isoon kohteeseen, muun muassa Tampereen Vuorekseen, Kuopioon ja Helsinkiin, Elebet Oy:n toimitusjohtaja Pasi Pentti kertoo.

Elebet Oy jatkaa toimintaansa nykyisessä muodossaan nykyisissä tiloissaan. Kuluvana tilikautena yhtiön liikevaihto on noin neljä miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee yhteensä 30 henkilöä.

Elebet Oy:n johdon näkemyksen mukaan toimintaa pystytään kasvattamaan selvästi seuraavien vuosien aikana. 

– Elebet Oy:llä on pitkä ja hieno hostoria ja kunnioitamme sitä jatkamalla toimintaa sekä edelleen kehittämällä sitä. Viimeiset vuodet ovat olleet monella tapaa hyviä ja olemme pystyneet vahvistamaan organisaatiotamme. Tavoitteenamme on jatkuvasti parantaa ja kasvaa kannattavasti.

– Osaava ja sitoutunut henkilöstö on toimintamme kulmakivi. Lähdemme eteenpäin vakaalta pohjalta ja tulemme panostamaan kehittämiseen tulevaisuudessa entistä enemmän, Pasi Pentti kiteyttää.

Elebet Oy:llä on rekrytointi koko ajan meneillään. Tässä vaiheessa yritys toivoo saavansa kymmenkunta uutta työntekijää. 

– Muutamia hakemuksia olemmekin jo saaneet, mutta lisää saa tulla, Pasi Pentti toteaa.

Elebetin nettisivuilla on katsottavissa hauska, Oravamedia Oy:n tekemä rekrytointivideo, jossa esiintyvät imitaattori Matti Peltola, tehtaan tuotantojohtaja Santeri Kause ja Pasi Pentin Jooa-koira.

  Jaa: