Tunnelmointia Toukarintilalla

Idyllinen juhlatila vanhaa aikaa huokuvassa hirsitalossa toimii oivallisena paikkana syntymäpäivien, muistotilaisuuksien ja muiden perhejuhlien järjestämiseen. 

– Kesällä juhlat voivat olla isompia, kun siirrytään ulkotiloihin juhlimaan ja voimme hyödyntää ulkosuulia ja aittaa, sanoo tilaa ja Timmeriä pyörittävä Merina Honkasalo.

Toukarintila on remontoitu tunnelmalliseksi juhlataloksi 30 vuoden tyhjillään olon jälkeen.Paikka tarjoaa sisustus- ja lahjatavaroita, painotuotteita ja toimii hienona juhla- ja kokoustilana alle 40 hengelle.

– Kaikki palvelut liittyvät jollain tavalla toisiinsa. Toukarintilalla on esimerkiksi järjestetty yritysjuhlia, joissa on annettu meillä painetut yrityslahjat, kertoo Honkasalo.

Yrittäjä valmistaa juhlissa tarjottavat ruoat asiakkaille perinteisistä raaka-aineista. Kesällä hyödynnetään oman maan raparperit sekä vadelmat ja talvella leivotaan suussasulavat joululeivonnaiset.  

”Jokainen juhla suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Mietimme yhdessä asiakkaan kanssa tarjoiltavat ja muut juhliin liittyvät asiat.”

Merina Honkasalo

– Jokainen juhla suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Mietimme yhdessä asiakkaan kanssa tarjoiltavat ja muut juhliin liittyvät asiat, sanoo Honkasalo.

Honkasalo on aina rakastanut isojen juhlien järjestämistä ja toiveissa olisi kunnon keittiötilat ruokien valmistamiseen.

– Heti juhlatilan remontin valmistuttua aloimme suunnitella remonttia keittiötiloihin.

Toukarintilalla järjestetään myös erilaisia hyvinvointitapahtumia ryhmille eteeristen öljyjen parissa. Ensi kesänä tilalla järjestetään jo toistamiseen huopafestivaalit yhteistyössä paikallisen kehräämön ja huovuttajien kanssa.

– Toteutimme viime kesänä kesäkahvilan ja se oli menestys. Tänä jouluna kokeilemme tunnelmallista joulukahvilaa, kertoo Honkasalo.

Joulun aikaan lapset pääsevät tunnelmoimaan Toukariin tonttupolulle ja aikuisille järjestetään kynttiläpolku osallistumismaksulla. 

Toukarintilalla pääsee joulutunnelmaan joulukahvilassa joka perjantai jouluun saakka lukuunottamatta itsenäisyyspäivää. Kahvilan yhteydessä on pieni joulupuoti, jossa myydään jouluista lahja- ja sisustustavaraa. 

Lisäinfoa: @toukarintila 

Facebook / Instagram

www.timmeri.fi 

p. 050 5181 671