Uudella reitillä juostiin ennätysvauhtia

Puolimaratonilla kovinta vauhtia aloittivat Tuomo Koivisto (10) ja Sami Honkala (9), joka voitti lopulta M40-sarjan. heidän ohitseen pyyhälsi taustalla valkoisessa paidassaan siintävä Huugo Honkasalo (26).

Noormarkun Nopsan Juha Mäenpään johdolla järjestämät ½-maraton ja 47. Oravakymppi sekä kuntovitonen juostiin aurinkoisessa, mutta hiukan tuulisessa säässä lauantaina 19. syyskuuta. Mitään Aila-myrskyn kaltaista puhuria ei onneksi ollut ilmassa, joten tulostaso nousi mukavan korkeaksi kaikkiaan 75 osallistujan keskuudessa. Itse asiassa kaikilla matkoilla tehtiin reittiennätys, sillä täksi vuodeksi reitit muutettiin ja tarkastusmitattiin uudelleen. Tällä pyrittiin liikennejärjestelyjen yksinkertaistamiseen, kun reitin ainoa varsinainen tien ylitys osui vähäliikenteiselle Museotielle. 

Peruslenkkinä oli nyt ja varmasti tulevinakin vuosina vajaan viiden kilometrin mittainen Mäntylän lenkki. Lähtö- ja maalijärjestelyillä Piilitien ja urheilutalon välillä saatiin aikaiseksi tasan 5 ja 10 kilometrin matkat. Puolimaratonin (21,0975 km) aluksi juostiin niiden täydennyksenä noin puolentoista kilometrin mittainen lisälenkki.