Uudelta asemalta saa jo tankin täyteen

ABC:n kylmäasemalta voi jo tankata. Viralliset avajaiset ovat perjantaina 3. heinäkuuta.

Kylmäaseman rakentaminen Noormarkkuun on saatu valmiiksi. Polttonestejakelimo sijaitsee Finpyyntiellä Noormarkun keskustassa. Asemalla on myynnissä viisi polttonestelaatua: 95E10, 98E10, SmartDiesel, E85 ja MPÖ. Polttoaineen jakelumittareita on asemalla kaksi, jolla taataan sujuva asiointi myös kiireisimpinä aikoina.

– Olemme todella iloisia siitä, että reilu vuoden uurastus ABC-aseman saamiseksi Noormarkkuun on nyt saatu valmiiksi. Meille on tullut paljon yhteydenottoja, joissa on toivottu polttonestepalveluiden saamista Noormarkun keskustaan. Asiakasomistajien palvelut paranevat ja nyt keskittämällä ostoja on mahdollista saada tankkausbonusta jopa 5 senttiä litraa kohden, toteaa ABC-liikennemyymälä- ja polttonestekaupan ryhmäpäällikkö Kimmo Järvi.

Aseman suunnittelussa ja rakentamisessa on varauduttu myös tulevaisuuden polttonesteisiin, joista nyt myyntiin tullut Eko E85 on korkeaseosetanolipolttoneste, joka vähentää autoilun fossiilisia hiilidioksidipäästöjä jopa 80 prosenttia. Kotimainen ympäristöystävällinen ja edullinen Eko E85 soveltuu flexfuel-moottorilla varustettuihin autoihin sekä niihin bensiiniautoihin, joihin on asennettu E85-muutossarja. Suurin osa polttonesteestä on bioetanolia, jota valmistetaan mm. S-ryhmän kauppojen hävikkileivästä.

Asemalla voi maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä ABC-mobiilisovelluksella. Mobiilisovelluksella voi avata mittarin tankkaukselle ilman korttien syöttämistä. ABC-mobiilista ja sen palveluista löydät lisätietoa täältä: https://www.abcasemat.fi/fi/palvelut/abc-mobiili

ABC Noormarkku on Satakunnan Osuuskaupan 15. mittarikenttä.