Uusi kausi starttaa seuroissa

Maanantai-iltana Pyryn E-tytöt treenasivat pienryhmissä vas. Linnea Ronkainen, Vilma Tiljander ja Anni Nylund.

Urheiluseuratoiminta käynnistyy kesän lähestyessä. 1. kesäkuuta alkaen kymmenen henkilön kokoontumisrajoitus muutetaan 50 henkilöön, ja tämä mahdollistaa harjoitusten käynnistämisen seuroissa. Poikkeuksellinen tilanne kuitenkin pyritään huomioimaan mahdollisimman hyvin niin Pomarkun Pyryssä, Noormarkun Koitossa kuin Noormarkun Nopsassa.

Noormarkun Koiton harjoitukset starttaavat kesäkuussa. Koiton puheenjohtaja Pasi Rajala kertoo, että 15. päivä aloitetaan pienimuotoisesti joukkuekohtaisia harjoituksia ja edetään rajoitusten mukaan.

Noormarkun Nopsan urheilukoulu aloittaa kesäkauden 1. kesäkuuta. Seurakisoja järjestetään harjoitusten lisäksi kesäkuussa keskiviikkoisin, mutta normaalia suppeammalla lajivalikoimalla ja ikäjakaumalla. 

Pomarkun Pyry aloittaa toimintansa porrastetusti. Pyryn puheenjohtaja Risto Närvä sanoo, että miehet ovat tähän mennessä harjoitelleet omatoimisesti. Närvän mukaan tällä viikolla käynnistyvät naisten sekä E-junnujen treenit, ja kesäkuun alussa myös F- ja G-juniorit aloittavat treenit.