Valmentaminen säilyy intohimona vuosikymmenestä toiseen: Seppo Välimäen avulla valmennettavat ovat saavuttaneet yli 200 SM-mitalia

Seppo Välimäki täytti 75 vuotta 4. kesäkuuta.

– Elämä maistuu mukavalta. On sukua, perhettä ja ystäviä lähellä. Lisäksi saa olla kiitollinen terveydestä ja hyvästä kunnosta, kertoo Noormarkun Nopsan kunniapuheenjohtaja Seppo Välimäki.

Seppo juhli 4. kesäkuuta 75-vuotissyntymäpäiväänsä. Ei liene yllätys, ainakaan niille, jotka Sepon tuntevat, mitä aktiivisen eläkeläisen arkeen kuuluu: urheilua sekä valmentamista. Ne kaksi asiaa ovat kulkeneet Sepon elämässä rinnakkain nuoruudesta lähtien, ja seuratyö on edelleen hänen elämänsä suola. Tälläkin hetkellä hän valmentaa monentasoisia ja -ikäisiä urheilijoita ja toimii Nopsan yleisurheilujaoston puheenjohtajana sekä seuran varapuheenjohtajana.

– Valmentajan palkkapäivä on aina silloin, kun urheilija menestyy. Ryhmäharjoittelu ja hyvä porukkahenki tuottavat tulosta. Mahdollisuus auttaa nuoria motivoi valmentajaa, jonka rooli nuoren elämässä sekä kasvun kehityksessä on suuri, Seppo toteaa.

Lue koko juttu torstain 16.6. Uutisluotsista.