Valtuuston puheenjohtaja Minna Grönman:

“Avoimuudella ja positiivisuudella asiat hoituvat parhaimmin”

Minna Grönmanin mukaan tärkeintä on pitää Pomarkku itsenäisenä ja luoda päätöksenteolla mahdollisimman hyviä palveluita kuntalaisille.

Minna Grönman tunnustaa, että kauden ensimmäinen valtuuston kokous viime torstaina jännitti, sillä hänen oli määrä tarttua puheenjohtajan nuijan varteen, kunhan päätökset kunnanvaltuuston puheenjohtajasta olisi tehty. Grönman asteli Monitoimihallilla valtuuston eteen ja kiitteli puheessaan luottamuksesta, jonka hän on saanut ja toivoi tulevan valtuustokauden sujuvan ensisijaisesti avoimuuden ja yhteistyön merkeissä.

– On tärkeää, että vaikeistakin asioista pystytään keskustelemaan rakentavassa ja positiivisessa hengessä. Negatiivisesta asiasta voi keskustella positiivissävytteisesti ja arvostavasti. Tuleva kausi ei varmasti tule olemaan helppo, sillä rahojen riittävyys on meidän suurin ongelmamme. Pomarkusta ei saa tulla kriisikuntaa. Tärkeintä onkin pitää Pomarkku itsenäisenä ja yrittää päätöksenteolla luoda vähilläkin varoilla mahdollisimman hyviä palveluita kuntalaisille. Hyvillä palveluilla on kuntarajat, hyviä palveluja tarjoamalla voimme saada uusia asukkaita ja yrityksiä kuntaan, Grönman miettii.

Lue lisää Uutisluotsista!

  Jaa: