Viisi haki hallintopäälliköksi Siikaisiin

Nykyisen hallintopäällikön Jenni Puskalan irtisanouduttua ja siirtyessä uusiin tehtäviin etsitään hänen tilalleen uutta viranhaltijaa Siikaisissa. Viimeinen hakupäivä oli 13. elokuuta ja virkaan saatiin viisi hakemusta.

Hallintopäällikön virkaa hakevat valtiotieteen tohtori, hallintopäällikkö Timo Forsten Porista, tradenomi, toimistosihteeri Sanna Ojala Karviasta, diplomi-insinööri, toiminnanjohtaja Timo Oravainen Porista, kauppatieteen maisteri, group controller Sirkku Pyykkönen Ikaalisista ja kauppatieteen maisteri, työvoimapalveluasiantuntija Jouni Vataja Kankaanpäästä.

Kaikki hakijat täyttävät muodollisen kelpoisuusvaatimuksen ja heidät haastatellaan tiistaina 17. elokuuta.. Tämän jälkeen haastatteluryhmä päättää jatkosta. 

Kunnanhallituksen edustajat haastatteluryhmässä ovat valtuuston puheenjohtaja Sari Vuorela ja hallituksen puheenjohtaja  Arja Kurtti. 

Tavoitteena on tehdä ehdotus 23. elokuuta kokoontuvalle kunnanhallitukselle. Kaikki hakijat ovat työsuhteessa, joten käytännössä nopeimmillaankin virantäyttö tapahtuu aikaisintaan lokakuussa.