Ville Haapasalo myi georgialaista perinneleipää Noormarkussa

Petteri Ahtiainen ojensi Teijo Salolle liha- ja juustotäytteiset hatsapurit. Salo kertoi maistaneensa hatsapureja jo aiemmin, joten hän tiesi niiden maistuvan. Ville Haapasalo kertoo kiertäneensä viimeisen 1,5 vuoden aikana lähes 500 K-kaupan pihassa myymässä tuotteitaan. Noormarkussa hän oli K-Market Noormarkun pihassa.

Ville Haapasalon hatsapurikärry on ollut Noormarkussa jo muutamana päivänä ja tänään perjantaina itse Haapasalo oli myymässä georgialaista perinneleipää.

– Voi ja kerma ovat leivän salaisuus, onhan siinä sopivasti kaloreja näin viikonlopun alkajaisiksi, noin 1500, hän vitsailee.

Gerogiassa leipää valmistetaan juusto- ja lihatäytteisenä, mutta Haapasalo on jalostanut lisäksi juustolihatäytteisen leivän.

– Sitä kysyttiin paljon ja neuvottelin georgialaisten kanssa asiasta. He olivat sitä mieltä, että tällaistakin versiota voi myydä, Haapasalo toteaa.

Hatsapuri on myös Unescon perinneruokalistalla.