Yli 700 katsojaa nautti Ahlaisten juhannuspelistä tauon jälkeen

Juhannuspelissä katsojia oli runsaasti. Pelin seuraaminen lisäksi tarjolla oli myös muuta ohjelmaa: katsojat saattoivat käydä kesken pelin saunassa. Urheilukentän laidalla olevaa saunaa pidettiin lämpimänä koko pelin ajan.

– Mistä on kuuluisa jalkapalloilija Ronaldo kotoisin, keräkaalista, kyssäkaalista vai Portugalista? virkkoi Ahlaisten juhannuspelin juontaja, Olli Välimäki, nauruun rehahtavalle yleisölle. 

Ahlaisten juhannuspeli sai väen liikkeelle juhannustouhujen keskeltä, kun lauantain perinteikäs jalkapallopeli järjestettiin kesäisen kuumassa helteessä. Parin hiljaisen koronavuoden jälkeen juhannuksen juhlijat löysivät tiensä takaisin Ahlaisten urheilukentälle, ja katsojia riitti koko kentän ympärillä.

– Tapahtuma oli ilman puolesta lämmin ja ihmisten puolesta lämminhenkinen. Tällä tapahtumalla on vetoa, ja ihmiset haluavat tulla tervehtimään tuttujaan kentälle. Erityisesti näin parin taukovuoden jälkeen porukkaa oli paljon liikkeellä.

Väkeä saapui kylältä ja mökeiltään tapahtuman perinteiden mukaisesti monenlaisilla kulkuvälineillä, ja kentän tapahtumia seurattiin tiiviisti esimerkiksi erilaisten traktorien lavoilta.

Lue koko juttu torstain 30.6. Uutisluotsista!