Noormarkun Klubin keittiöpäällikkö Risto Karjalainen kokkaa mielellään lähiraaka-aineista konstailematonta ruokaa. - On ihan sama, onko ruoka hinnaltaan euron vai satasen, sen pitää aina olla hyvää, hän toteaa.
Annina Lönnberg
Keittiöpäällikkö nauttii konstailemattomasta lähiruoasta – juhannuksena grillissä siikaa ja parsaa
20.6.2024 13.00
Noormarkku
– Uudet perunat, Päijänteestä naapurin nostama, tuore siika ja parsa grilliin ja parsan kanssa hollandaise-kastikkeella, siinä on aivan paras juhannusresepti. Ja jos kalaa ei ole saatavilla, pitänee laittaa entrecote-pihviä ja paistaa se hyvin niin, että naudan rasva sulaa, jolloin siitä tulee erittäin maukas. Lisäksi vielä vähän silliä ja silakoita, eipä se juhannuspöytä muuta tarvitse. Täydentääkseen aterian jälkiruoaksi sopii pavlova, jossa on juuri kypsyneitä, tuoreita mansikoita, toteaa Ahlströmin Ruukin keittiöpäällikkö Risto Karjalainen.
Haluatko lukea koko artikkelin?