Söörmarkun Martat kokoontuvat  aina vuorotellen jäsenten kotona. Viimeksi kokoonnuttiin maistamaan Paula Hämäläisen keittämää ruispuolukkapuuroa. Pöydän ääressä Pirkko Muurinen, Arja Hämäläinen, Paula Hämäläinen ja Maritta Muurinen.

Söörmarkun Martat kokoontuvat aina vuorotellen jäsenten kotona. Viimeksi kokoonnuttiin maistamaan Paula Hämäläisen keittämää ruispuolukkapuuroa. Pöydän ääressä Pirkko Muurinen, Arja Hämäläinen, Paula Hämäläinen ja Maritta Muurinen.

Päivi Javanainen

Puurokuun jälkeenkin voi nauttia puurosta

Söör­mar­kun Mar­tat ko­koon­tui­vat kes­kus­te­le­maan ja naut­ti­maan sa­don­kor­juun he­del­mis­tä lo­ka­kuun lop­pu­puo­lel­la. Pöy­däl­le oli koot­tu­na vä­ri­käs­tä syk­syn an­tia ja kes­kus­te­luis­sa poh­dit­tiin hy­vää ome­na-, pää­ry­nä- ja mar­ja­sa­toa. Pu­heen­joh­ta­ja Ar­ja Hä­mä­läi­nen oli jo eh­ti­nyt val­mis­taa use­am­man­kin kur­pit­sa­säi­lyk­keen syk­syn kur­pit­sa­sa­dos­ta. Sih­tee­ri Ma­rit­ta Muu­ri­nen pa­laut­ti mie­leen vii­si hy­vää syy­tä syö­dä juu­rek­sia.

Haluatko lukea koko artikkelin?